Archive of ‘GO SHOP’ category

TRAVEL: FILIPIJNEN-> VISAYAS EN BOHOL

Picture 024

CEBU CITY

Op het moment dat ik mijn eerste stap op Filippijnse grond zet (cebu),breekt het zweet me uit en hap ik naar adem. Van 10 graden en een vliegtuig waar ik wordt weggeblazen van de airco, naar 35 in een lange broek en een hele zware backpack (Elke keer neem ik weer voor niet te veel spullen mee te nemen, maar nog niet in geslaagd). (meer…)

Rotterdam opende gister het grootste kunstwerk ter wereld: De markthal.

5078763ed1d81d5f4d78d9b74ab42ad7

 

Het is volbracht. done. finished. In Rotterdam, aan de Binnenrotte waar de stad ooit is ontstaan, is gister de laatste hand gelegd aan het grootste kunstwerk ter wereld, de Horn of Plenty. De enorme, felgekleurde afbeelding met een oppervlakte van 11.000m2 zal de complete binnengevel van de markthal bekleden die gisteren, 1 oktober haar deuren openden. Het kunstwerk wordt nu al de ‘Sixtijnse Kapel van Rotterdam’ genoemd, en ik was erbij (meer…)

ROTTERDAM: VINTAGE EN VEGA OP DE NIEUWE BINNENWEG

De Nieuwe binnenweg is voor mij zo lekker typisch Rotterdam. De stad van de contrasten.
Deze lange straat was jaren geleden eens straat waar je als vrouw niet voor je plezier over straat ging, en was er weinig te beleven.
Afgelopen jaren is dit drastisch verbeterd en heeft leegstand plaats gemaakt voor vintage winkels, delicatesse winkeltjes, een koffie bar en vegan restaurantjes.  (meer…)