TO DO: LOCAL AGENDA 2-8 FEBRUARI

Elke maandag trapt Littlegreenbook de week af met de leukste lokale lifestyle en culturele evenementen omdat wij vinden dat je maandag altijd iets moet hebben om naar uit te kijken en omdat je vaak door de bomen het evenementenbos niet meer ziet. 

En waar ga jij heen?

1)4-8 februari: International book art fair
Van 4 tot en met 8 februari 2015 vindt de eerste editie van de In­ternational Book Art Fair (InBAF) plaats in de Fenix Loods Rotterdam. Op de beurs tonen nationale en internationale uitgevers, boekenwinkels, printshops, kunstenaars en designers een overzicht van de laatste architectuur, kunst en design publicaties.

Meer informatie vind je hier

2) 4-8 februari: ART ROTTERDAM WEEK
Tijdens de Art Rotterdam Week bruist de stad met prachtige beurzen, museale tentoonstellingen, sitefairs, open ateliers en pop-up shows.

Gratis vervoer
De beurzen vinden plaats op verschillende locaties. Art Rotterdam in de Van Nellefabriek en Rotterdam Contemporary en OBJECT Rotterdam op de Kop van Zuid. Er is gratis vervoer (pendelbussen) tussen de locaties. De route gaat bovendien langs Atelier van Lieshout/Vierhavengebied en Museumpark/Witte de Withstraat, waar programmaonderdelen en musea te bezoeken zijn.

Meer informatie vind je hier

3) 5 februari:  Eendracht Festival
Het Eendracht Festival is het gratis Rotterdams showcase festival dat twee keer per jaar een podium biedt aan creatieve Rotterdammers die gezamenlijk de binnenstad levendiger willen maken.

Meer informatie vind je hier

4)4-8 februari: Rotterdam Contemporary
Stichting Field of Dreams organiseert voor de vierde keer een kunstbeurs: Rotterdam Contemporary Art Fair . De beurs vindt plaats tijdens de Art Rotterdam Week van 4 tot en met 8 februari 2015 in de Cruise Terminal Rotterdam. De Rotterdam Contemporary Art Fair richt zich op hedendaagse kunst.
Waar: Rotterdam

Meer informatie vind je hier

5) 5-8 februari: De nationale gezondheidsbeurs
Bezoek de Nationale GezondheidsBeurs op 5, 6, 7 of 8 februari 2015 in de Jaarbeurs Utrecht, met 35.000 bezoekers en 250 exposanten de grootste consumentbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl.  Volop keuze in 6 thema’s: Medisch & Zorg, Beauty & Verzorging, Eten & Drinken, Sport & Avontuur,Body & Mind en eHealth & Technologie. Goodiebag voor elke bezoeker. Elke dag begint met een spetterende, muzikale, energieke opening!
Waar:Utrecht
Meer informatie vind je hier

En wat ga jij doen deze week?

Leave a Reply