ROFFA NEWS: SAJOER SAPBAR GAAT VERHUIZEN

Pssstt…Heb je het gehoord? Onze geliefde Sajoer sapbar gaat verhuizen. Geen zorgen, Gaby blijft gewoon in Rotjeknor sapjes voor je juicen.
Waar Sajoer naartoe gaat verhuizen is nog een geheimpje, maar blijf vooral op de punt van je stoel zitten, Sajoer zal je niet teleurstellen met de nieuwe locatie en een nog uitgebreider concept met healthy stuff, die volgende week bekend zal worden gemaakt.

Momenteel is Sajoer sapbar onderdeel van de concepstore ‘INCONCEPT live magazine‘ wat gelegen is aan de Coolsingel, in het voormalig pand van de Slegte.
Sajoer heeft een ruim assortiment van sapjes en voor iedereen wat wils. Om maar eens wat te noemen: Anti Griep, Slanky Janky, Beat it en een tarwegras shot.

Zelf kwam ik afgelopen week redelijk brakkig en snotterig de INCONCEPT store in waar Gaby, samen met een collega een groep studenten uit Maastricht stond te instrueren over de slowjuicers en de gezonde sapjes. Ik dronk zelf een ‘Beat it’ sapje, want ik voelde me alsof ik dat wel kon gebruiken, and so it did.

Gaby is zelf niet een enorme gezondheidsfreak hoor, veel te ingewikkeld allemaal. ‘Lekker simpel’ is meer haar ding.
De sapbar is er om op een makkelijke manier groenten en fruit binnen te krijgen, en om je gezonder en vitaler te laten voelen. Met één sapje heb je dus meteen genoeg vitamientjes binnen om de hele dag lekker op te gaan. I love it!

Wat is slowjuicen eigenlijk?
De groentensappen worden bereid met de slowjuicer, ook wel de koning onder de sapmakers. De slowjuicer, is een nog onbekende, kostbare techniek die de tijd neemt om middels koude persing, sap te onttrekken aan producten die helemaal niet zo sappig lijken te zijn, zoals het veelbesproken tarwegras. Door de slowe manier wordt de sap niet verhit en gaan er geen gezonde stoffen verloren.

Verkouden, katerig, wil je detoxen of ben je gewoon gek op fruit en groente shotjes? Deze maand kan je nog terecht voor een vers geperste juice om je kater te bestrijden in de INCONCEPT store.

Ik kan begrijpen dat jullie nu met heel veel vragen rondlopen, maar Sajoer houd het even spannend en we horen volgende week meer en dan zal er ook meer inhoudelijk nieuws komen op de website van zowel Sajoer zelf, als op Littlegreenbook.

Huidige adres:
Coolsingel 83
3012 AE Rotterdam

Nieuwe adres:?
Hebben jullie een idee waar Sajoer heen gaat verhuizen?

 

6 Comments on ROFFA NEWS: SAJOER SAPBAR GAAT VERHUIZEN

 1. Lara
  6 februari 2015 at 14:40 (8 jaar ago)

  Ahhh leuk om mijn foto terug te zien op deze site!

  Beantwoorden
  • irisvseben
   6 februari 2015 at 15:19 (8 jaar ago)

   Hoi Lara!
   Ha, heb jij die foto van dat sapje gemaakt of van Gaby? Leuk! Kreeg deze 2 foto’s net doorgestuurd om te gebruiken voor het artikel. Thanks!

   Beantwoorden
  • Gaby
   10 februari 2015 at 22:07 (8 jaar ago)

   LARAAAA!! JAAA!! :-D THANKS VOOR JOUW FOTO!! :-D
   Next time krijg je een lekker shotje!! ;-)

   Beantwoorden
 2. Tara
  6 februari 2015 at 15:30 (8 jaar ago)

  Hoi,

  Verhuizen? Leuk! Wat is de rede achter de verhuizing? Groei, ontwikkeling, conceptstore dicht?
  Wat gebeurd er met het assortiment? Gaat sajoer uitbreiden, of blijft het hetzelfde?
  De locatie is een geheim? Wat maakt dat sajoer hiervoor kiest om dit geheim te houden? Wat kunnen we straks verwachten? Tipje van de sluier.. Spanning!?

  Je schrijft toch niet om enkel aan te geven dat sajoer gaat verhuizen?
  Mensen willen meer weten. We willen geïnformeerd worden. Zodat wij, als lezer(s), mee kunnen verhuizen met hen. Zowel in de verslaglegging en fysiek alsin de verhuizing van de store.

  Neem je lezers mee. Dit gaat niet om professionele journalistiek, maar om een mooi verhaal omtrent ontwikkeling en groei te communiceren aan de aanhangers en derden.

  Beantwoorden
  • irisvseben
   6 februari 2015 at 15:56 (8 jaar ago)

   Hoi Tara,

   Leuk dat je zo nieuwsgierig bent.

   Er is bewust gekozen om in dit artikel alleen een aankondiging te doen en zoals je kan lezen zal alles volgende week officieel bekend worden gemaakt. Ook lees je dat ze het concept uit gaan breiden en ook dat zal volgende week duidelijk worden. Voor nu nog even spannend dus.

   Wat betreft een mooi verhaal neerzetten: Zoals je misschien in andere artikelen hebt kunnen lezen zal het daar niet aan liggen en schrijf ik juist altijd een uitgebreid verhaal.

   Thanks voor de tip en je vragen zullen volgende week allemaal beantwoord worden;)

   Beantwoorden
  • Gaby
   10 februari 2015 at 22:06 (8 jaar ago)

   Hoi Tara!!!

   Aaaaaaaaaa, sorryyy! Het komt helemaal goed.. We wilden graag de spanning opvoeren en dat is zo te zien goed gelukt.. Leuk dat je zo geïnteresseerd en nieuwsgierig bent naar Sajoer! Morgen zullen we het grote nieuws bekend maken!! SOOO Keep you posted!! En houd ons zeker in de gaten! Tot snel in de sapbar!!

   Beantwoorden

Leave a Reply