WEEKENDGUIDE: 5X VALENTINE SPECIAL

Hello lovers, non-lovers en valentijn haters. Ja haters, jullie ook. Hoi.

Hebben jullie al plannen aankomend weekend? Zelf ben ik best een beetje anti- Valentijnsdag, net als hoogstwaarschijnlijk de helft van Nederland.
Zelf zie ik het wel als een super goed excuus om toch maar wat leuks te gaan doen. Ik heb het dan niet over van die standaard all-you can eat schuren hoor. Nee, urgh. Mij niet gezien.
Ik heb het over originele ideeën die je zowel met je lover, alleen, je huisdier, vriend, moeder of scharrel kan doen.

Ik zette de leukste to do’s op een rijtje. Wat gaan jullie doen?


1) WILD VALENTINE
Waar: Nhow hotel Rotterdam
Wat:Dit is niet zomaar een saai diner voor twee. Nhow hotel Rotterdam, organiseert samen met pleinbioscoop een film en food avond met uitzicht over Rotterdam.
Waarom je hierheen moet: Nhow hotel heeft dus een te gek uitzicht, er is een foodmarkt aanwezig waar je tijdens een filmpje en een wijntje lekker burgers, oesters en meer kan weg happen.
Klik hier voor meer informatie.
2) WAKKER WORDEN MET BART VONCKEN
Waar: Hello i’m local boutique hostel in Haarlem
Wat: Blijf de 13e slapen in dit te schattige en romantische boutique hostel ( moeite waard, geloof me), en wordt vervolgens wakker met een akoestisch optreden van Bart Voncken en eet een echt local Nederlands ontbijtje.
Waarom je hierheen moet: Dit hostel is sowieso knus en heeft een openhaard en oud Hollandsche spelletjes, het personeel is leuk, de bedden liggen heerlijk en omdat iedereen wakker wilt worden met Bart.
Ps: De hele maand februari, elke zaterdagochtend is een schattig huiskamer concertje dus niet getreurd als het de 13e al is volgeboekt.
Klik hier voor meer informatie


3) EEN WEEKEND LANG DRONKEN WORDEN IN JAREN ’80 STIJL TIJDENS ‘LOVE BOAT’
Waar: Aloha bar
Wat: Van vrijdag t/m zondag kan in je in het oude Tropicana los gaan of je rustig terug trekken met een afleveringetje ‘love boat’
Waarom je hierheen moet: uhh waarom niet? Silent disco in de wildwaterbaan, hottubs, karaoke, mini-markt en een cocktailbar. Do i need to say more?
Klik hier voor meer informatie

4)ZONSONDERGANG AAN DE MAAS
Waar: Rhijnhaven Rotterdam
Wat: Wist je dat je altijd een super mooie zonsondergang hebt aan de rhijnhaven? Maar echt, dit wordt ondergewaardeerd. Neem een flesje wijn mee, trek je dikke trui aan en ga met je lover, scharrel, vriend of huisdier genieten van een romantische zon die zakt in de haven.
Waarom je hierheen moet: Omdat je niet veel geld hebt te spenderen en je een hopeloze romanticus bent.

5) ONLINE SHOPPEN VOOR VALENTIJNHATERS
Waar: Hier
Wat: Hele fijne kleding een kunst voor aan de muur.
Waarom: Omdat je helemaal niks hebt met Valentijnsdag
Klik hier voor de anti valentijn collectie.

Wat gaan jullie doen?

HAPPY VALENTINES DAY!

Leave a Reply