LIFESTYLE: LIVE INSPIRED WIJSHEDEN OP ECO VRIENDELIJK PAPIER

Kennen jullie live inspired al? Het is een één van de lijnen wat deel uitmaakt van het team ‘Compendium Incorporated’ wat gevestigd is in Seattle.

Live inspired is in het leven geblazen om te motiveren, te inspireren, te leren en bovenal om deze mooie wereld te vieren waar wij in leven. 
Het team achter Live inspired probeert er naar te streven een voorbeeld te zijn van hoop, passie en creativiteit in alles wat ze doen, en hopen hierin een verschil te kunnen maken.
Dit alles uit zich in de vorm van noteboekjes en kaartjes, gecombineerd van frisse, levendige ontwerpen met doordachte en inspirerende teksten in alle vormen en maten.
Zelf liep ik wat rond te slenteren op de nationale gezondheidsbeurs, waar ik puur per toeval de stand van Live inspired tegen het lijf liep. De boekjes met de teksten trokken me aan. Ik heb zelf een lichte obsessie voor notitie boekjes, en al helemaal als er fijne teksten opstaan die me doen laten denken, mij motiveren en nog leuk in de kast of op het bureau staan ook.
IMG_2645
Ik raakte met de eigenaresse aan de praat, die vanuit een ander bedrijf dit, nog geen lange tijd geleden is begonnen om Live Inspired op de Nederlandse markt te zetten. Ze vertelt me ook nog dat al het papier eco-vriendelijk en gerecycled is en dan ben ik om: Ik moet ook zo’n kek boekie hebben om in te schrijven want ik wordt er zo ongelofelijk blij van.
Ik koos voor het boekje: ‘Find what brings you joy and go there’. Waarom? Als ik er naar kijk krijg ik er zomer en reis kriebels van, wordt ik zelfs een beetje verliefd en melancholisch en ik vind de warme kleuren fijn.

Wat vinden jullie van deze boekjes en welke zou jij graag op je nachtkastje willen hebben?

Houdt de website via deze link in de gaten, ze gaan binnenkort online.

5 Comments on LIFESTYLE: LIVE INSPIRED WIJSHEDEN OP ECO VRIENDELIJK PAPIER

 1. Iep
  17 februari 2015 at 16:35 (8 jaar ago)

  Wauw, wat gaaaf! zelf ben ik ook helemaal dol op notitieboekjes.
  En wat goed dat alles ook nog milieuvriendelijk is.
  Dat soort producten en mensen maken mij zo vrolijk!
  Liefs Iep
  mevrouw-iep.blogspot.com

  Beantwoorden
  • irisvseben
   17 februari 2015 at 18:35 (8 jaar ago)

   Ha Iep, leuk om te horen dat het jou ook zo vrolijk maakt!
   Het zijn van die kleine dingetjes die het hem doen he;)

   Beantwoorden
 2. Mirjam
  17 februari 2015 at 16:39 (8 jaar ago)

  Die boekjes zien er erg mooi uit! Vooral die laatste zou ik wel op mn bureau willen hebben :) Ik heb geen nachtkastje haha

  Beantwoorden
  • irisvseben
   17 februari 2015 at 18:34 (8 jaar ago)

   Haha, ja op je bureau zal het boekje ook niet misstaan;)
   De boekjes aan de binnenkant zijn ook echt super mooi!

   Beantwoorden
 3. Juliet
  19 februari 2015 at 10:57 (8 jaar ago)

  Ik heb je genomineerd voor de liebster award, de bijbehorende blogpost kun je vinden op mijn blog! Veel liefs.

  Beantwoorden

Leave a Reply