ROTTERDAM: GO EAT BRUNCH

Buiten-010_reference

1) Buiten op de Nieuwe Binnenweg kan je zowel binnen, als buiten in de schattige binnentuin zitten. Het is een Lunchroom & traiteur ineen, een winkel vol met delicatessen (worst van Brandt en Levie, kaasjes, pate van de firma Bijten), en zeker de moeite waard om hier eens langs te gaan.

Nieuwe binnenweg 100 Rotterdam

picknick11

2) Picknick is vroeg open waar je snel een coffee to go kan halen voordat je richting werk gaat, maar voor de lunch zijn vooral de lunchplateaus een aanrader. Een plankje met wit en bruin brood, het perfect gekookte eitje, een (naar eigen zeggen) stukje van het beste worstenbroodje ter wereld en soep van de dag. Delicious.

Mariniersweg 259

geef-cafe4

3) GEEF! cafe is een geheel nieuw concept op Katendrecht and i love it! Bij GEEF bepaal jij wat je betaalt. Heb je wat minder geld? Doe dan vrijwilligerswerk in ruil voor een maaltijd. Geef je wat meer? Dan zorgen ze dat iemand anders – net als jij – kan genieten van lekker en gezond eten (en alles bio)

Sumatraweg 20-22 3072 ZS

25724_0_479507d92b92fd1f01c2a9c8dca3d6b6
4)Guliano. Alleen al bij het schrijven van de naam loopt het water mij al in de mond. Je kan hier terecht voor heerrrlijke (naar mij idee beste) huisgemaakte italiaanse specialiteiten. Je zal niet de enige zijn die denkt hier even rustig te lunchen, vaak sta je even in de rij en drink je een kop koffie aan de bar. De doorloop is relatief snel en het is het wachten meer dan waard! Daar komt ook nog eens bij dat ze 7 dagen per week open zijn.

Meent 32A

Wat is jou favoriet?

1Pingbacks & Trackbacks on ROTTERDAM: GO EAT BRUNCH

  1. […] Eten+drinkenOntbijtenLunch/brunchRestaurants (vegetarisch/vegan/bio)Drinken […]

Leave a Reply