ROTTERDAM: GO LOCAL OP DE MARKT

1) Swan market

Ben je je ikea ingerichte kamer zat en toe aan iets nieuws en origineels of zoekende naar een leuk dagje uit? Swan market is your answer! 

swan-market1Swan market is DE lifestyle markt van Rotterdam en is tegenwoordig ook in veel andere steden te vinden. Je vind hier een groot creatief aanbod van verschillende delicatesse, interieur, handgemaakte sieraden, vintage, fashion, en nog veeellll meer. Ohja, en had ik al verteld dat er ook nog eens live muziek is? Swan market vind om de zoveel tijd plaats in het museumpark of in de loodse op katendrecht.

De eerstvolgende Swan market staat gepland op 20&21 september.IMG_1017

2) Markthal
We hebben er even op mogen wachten, er is veel over gespeculeerd maar het is bijna zover: Het ‘ foodwalhalla’ van Rotterdam gaat bijna open!

Van 9.00 ’s ochtends tot 20.00 ’s avonds, zeven dagen in de week. Food, food en nog eens food onder een spectaculaire hoefijzervormige boog waar van de ene indruk in de ander terecht komt.

Van dagverse vis tot bijzonder gevogelte, van cappuccino tot kaas, van Surinaams tot Zaans, van ijscokraam tot biologische groenten. Restaurantjes en café’s op de begane grond en eerste verdieping, een supermarkt en een ruime parkeergarage in de kelder. Must see.verse-groenten-biologische-boerenmarkt-vredenburg-utrecht-e1395057182988

1) Biologische markt Eendrachtplein

Elke dinsdag kan je op het plein, naast kabouter ‘buttplug’ je biologische boodschapjes doen. Waarom ik van boodschappen een verklein woord maak? het is een heel klein schattig marktje ( doe ik het weer, ik kan er niks aan doen) met een paar standjes met topkwaliteit aan groente, fruit, vlees en zuivel producten.

3 Comments on ROTTERDAM: GO LOCAL OP DE MARKT

  1. irisvseben
    17 september 2014 at 12:35 (8 jaar ago)

    Hoi pastapieandpirouettes,
    Dankjewel, vind ik leuk om te horen! :) Ik ga ook zeker jou website bekijken.

    Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on ROTTERDAM: GO LOCAL OP DE MARKT

  1. […]                                                                   MarktenStation hofplein/ […]

Leave a Reply