DUBBEL FEEST.

PicsArt_1410860635935

Vandaag ben ik jarig en geef ik jou als cadeau, met gepaste trots, mijn website online!
Dubbel feest dus.

Al een hele lange tijd ben ik bezig om al mijn verhalen, avonturen,tips en opinies te bundelen op een website, en hier dan ein-de-lijk het resultaat. Er staat nog niet heel erg veel op en ik wacht al weken wanneer het ‘goede’ moment daar is om met het hele zooitje online te gaan, en vind ik eigenlijk altijd wel weer een goed excuus om het niet te doen.
Het zal vast nooit het beste moment zijn en is het een kwestie van gewoon doen, je in het diepe te gooien en gaan.
Ik vond mijn verjaardag, een nieuw levensjaar, toch wel een heel goed moment om dit met jullie te delen.

3 dingen die ik vandaag als eerst leerde in mijn nieuwe levensjaar:
– Stap nooit met een kokerrok op je racefiets
– Stap uberhaubt nooit met een rok op de fiets
– Praktisch in je blote ‘ hoeha’ door Rotterdam zuid fietsen is ook geen succes ( ja of wel).

Ik hoor graag wat je van de website vind.

1 Comment on DUBBEL FEEST.

Leave a Reply