about

971042_10151648136493492_733965424_n

Hoi!

Leuk dat je een kijkje neemt op http://www.littlegreenbook.nl

Littlegreenbook is ontstaan vanuit pure voorliefde voor reizen, cultuur, lifestyle en eten.
Wat bedoel ik met pure voorliefde? Puur, eerlijk, groen en alleen maar lokaal. Lokale ingrediënten voor een geslaagd product of dienst en altijd opzoek naar mooie mensen, mooie verhalen en mooie plekken overal op deze aardkloot.

Ik groeide op bij mijn ouders, aten alleen maar biologisch, vegetarisch en ecologisch (Ja echt, op school trakteerde ik met mijn verjaardag, mijn klasgenootjes dan ook op suikervrij snoep of bietenchips) en ik zat op de vrijeschool waar ook veel aandacht werd besteed aan lokale producten, milieu en gezondheid. Al bij al: redelijk met de paplepel ingegoten dus.

Tijdens mijn reizen kwam ik er al snel achter dat ik niet kon begrijpen dat als je bijvoorbeeld naar Azie gaat, je in een klinisch en zakelijk hotel gaat zitten. Nee, doe mij maar een hostel, hotel of iets anders waar ik echt een stukje cultuur mee kreeg. Waar je eventueel kennis en diensten uit kan wisselen, wat kan leren van elkaar, kan groeien en echt de cultuur leert kennen hoe die is zonder jezelf op te sluiten in je dure hotel kamer.

Op deze website vind je dus ook de leukste lokale hostels, events, restaurants, cafe’s maar ook lekkere, gezonde recepten, tips en nog veelll meer.

Mijzelf samengevat in steekwoorden:  reizen, probeert een gezonde levensstijl te handhaven, fotograferen, schrijven,kennis delen,praten (heel veel), reporteren, onderzoeken, presenteren, woordgrappen, boeken lezen, koken en wijn (ok, en Doritos nacho chips..)
Veel plezier op mijn website!

Ps: heb je vragen op of aanmerkingen? Dan hoor ik je graag.

 

[contact-form]

 

Leave a Reply