Kan ik ook gezond doen zonder aan het eind van de maand blut te zijn?

superfoods (1)

We kunnen er niet meer omheen: superfoods .  Ik zie alleen door de bomen het bos niet meer.
Onderhand hebben verscheidene winkels ook door dat dit een gat in markt is, en kan je tegenwoordig zelfs je bijenpollen en chiazaad vinden tussen de mascara’s en gezichtmaskers bij de etos. ja echt. Maar waar kan je nou het goedkoopst je dure superfood inslaan? 2,5 jaar geleden maakte ik kennis met de term ‘ superfoods’ . Ik kwam hiermee in aanraking toen ik in de sportschool werkte en ik met mijn big mac aankwam op de club. Ohja en je had er een broodjes zaak op de hoek waar je de beste broodjes bal kon halen. Je kan begrijpen dat dit niet door iedereen gewaardeerd kon worden, daar mensen in de sportschool kwamen om af te vallen etc. Mijn collega at naast mij magere kwark met lijnzaad en gojibessen en gaf mij ook een handje. Ik stopte met de Big mac’s (die broodjes bal die at ik buiten want die waren te lekker om mee te stoppen), en ging over op de superfoods. Elke eerste 3 weken van de maand …de laatste week was ik platzak. Jezus wat zijn die superfoods duur!
Ik ging op onderzoek uit waar ik het goedkoopst superfoods kon toepassen in mijn probeersel tot gezonde levensstijl en je raad nooit waar dat is..

Hieronder een rijtje met een prijs indicatie van chiazaad 250GR.
1) De tuinen 7,99
2) Eko plaza 5,99
3) AH 5,60
4) Etos 4,75
5) Xenos 2,99

Oftewel, Xenos komt als winnaar uit de bus. Tussen, jawel het snoepgoed vind je allerlei verschillende superfoods voor een prikkie. 

Mocht je je superfoods voor nog goedkoper ergens kopen, hoor ik het graag!

3 Comments on Kan ik ook gezond doen zonder aan het eind van de maand blut te zijn?

 1. Liesbeth
  18 september 2014 at 20:50 (7 jaar ago)

  De superfoods zijn op zoveel plekken zoooo duur! Echt handig dit, wat een prijsverschil!
  -xxx- Liesbeth

  Beantwoorden
 2. Rubinia
  30 september 2014 at 16:12 (7 jaar ago)

  Jaaa! Ik heb een tape (geloof het of niet) bij de Action. Zeer voordelige Goji bessen. En de HEMA heeft ook chia- en hennepzaad, vond ik ook redelijk geprijsd. Weet alleen niet meer hoeveel het precies was. Sorry, beetje matige reactie. Maar goed: Bottom line: Mocht je dus een keer in de buurt van de Action/ HEMA zijn: even naar binnen lopen dus ;-)

  Beantwoorden

Leave a Reply