Ik liet mijn lichaam ontzuren met ALKA GREENS

IMG_1636 Een week geleden kwam ik in aanraking met het goedje na tegen de juiste persoon de zin uit te kramen ‘ik vind die groene superfoods (spirulina, chlorella) maar goor om te drinken, het verpest mijn smoothies en ik snap niet dat mensen blij op de foto gaan met een shotje spirulina’. 
We weten onderhand wel dat spirulina, tarwegras en chlorella goed voor ons zijn. Maar laten we eerlijk zijn: Dit is niet te zuipen. In pil vorm is het nog prima te doen, maar om nou een tig aan pillen elke dag te slikken, is voor mij geen succes.

De persoon aan wie ik dit vertelde, wist me te vertellen dat er nog een manier was. Een gezonde, lekkere manier waar zowel alle superfoods die je maar kan bedenken (en ook nog nooit van hebt gehoord) in een kleine verpakking, in poedervorm, samen komen en nog te te drinken zijn ook. ALKA GREENS.

Hoe werkt het dan?

Bij verzuring is er een tekort aan voedingsstoffen die het ontzurende tegenwicht moet bieden aan de ophoping van zure afvalstoffen. Door het tekort aan deze voedingsstoffen rooft het lichaam allerlei basis mineralen uit de het lichaam (botten, huid, tanden, haarbodem, nagels, etc.) om restzuren te neutraliseren.

De consumptie van groente, fruit en bladgroenrijke kiemen is van essentieel belang om de voorraad voedingsstoffen, natuurlijke vitaminen, vezels en enzymen in het lichaam op peil te houden. Het dagelijks eten van groenten, fruit en bladgroenrijke kiemen moet het lichaam licht  houden en levert de lichaamscellen een schat aan energie. Maar tegenwoordig lukt het nog maar weinig mensen om dagelijks voldoende porties groente en fruit binnen te krijgen. Dit terwijl het aandeel verzurend voedsel  in ons voedingspatroon in rap tempo toeneemt. Daarbij leidt de minerale uitputting van de grond door de intensieve landbouw nog tot verdere verschraling van de broodnodige nutriënten in onze voeding.

Alka Greens is een uitgebreid voedingssupplement die je lichaam voedt met essentiële voedingsstoffen.

Ok, maar wat zit er dan in Alka Greens en wat is de functie?
Ik wil jullie niet vervelen met de hele waslijst dus ik maakte een foto.
IMG_1635Het fruit zorgt ervoor dat dit goedje niet super ranzig is om te drinken. Maar naast dat het dus mega gezond is, is het ook nog zoetig en lekker van smaak.
IMG_1645Ik dronk mijn smoothie, en was trots op mezelf dat ik zo gezond bezig was. Het gaf me een energie boost, ik voel me goed en ik heb geen braakneigingen meer bij het drinken van een groen superfood drankje.

Ik wil ook mijn lichaam ontzuren! Waar kan ik het kopen? Klik hier om het ook eens uit te proberen.

Wie is er nog meer bekend bij Alka Greens? wat is jou ervaring?

2 Comments on Ik liet mijn lichaam ontzuren met ALKA GREENS

 1. naomifelesita
  10 november 2014 at 15:15 (8 jaar ago)

  Klinkt goed babe! Ik vind die tarweshotjes overigens best te zuipen. Maar ik heb een rare smaak.

  Je linkje naar Alka geeft trouwens een foutmelding. Maar hij begint dan ook als http// ipv http://. Kus!

  Beantwoorden
 2. Anita
  10 november 2014 at 17:36 (8 jaar ago)

  ben benieuwd….ga het eens uitproberen….

  Beantwoorden

Leave a Reply