LIFESTYLE: BUDGETPROOF EN VINTAGE/ HERINTRODUCTIE COLLECTIE UIT 1959 VAN IKEA

We roepen altijd dat huizen, volledig ingericht met Ikea er vaak niet uitzien en zo goedkoop lijken. Maar als je deze meubels ziet zou je dan denken dat ze van de Ikea kwamen? Ze lijken op de immens populaire vintage meubels waar we in winkels nu honderden keiharde euro’s voor neerleggen. Toch was dit de collectie van de Ikea in 1959.

De collectie bestond uit 26 verschillende stoelen, banken, kleden, lampen en servies. En onlangs heeft Ikea besloten om deze prachtige meubels en het servies te herintroduceren wat een slimme zet is. De Årgång-collectie is limited, dus als je de meubels wilt hebben moet je snel zijn (denk aan: om de 10 seconde  op je refreshknop drukken). Je kunt ze helaas alleen ophalen bij een selectieve groep winkels en de collectie staat ook niet op de Nederlandse website van Ikea. Meer informatie en de verkooppunten kun je vinden op de Zweedse website , geen paniek als je geen Zweeds kan, je kan het gewoon laten vertalen in je browser. Maar laten we hopen dat deze collectie wegens succes binnenkort in elk filiaal te vinden is en we ons massaal aan een glas whiskey wagen in deze Ekenäset stoel of thee drinken van de Lillbron tafel met ikea vintage servies in een bloemetjes jurk.

ikea_argang_ekenas_kollektion_1060x415Ikea gaat vintageikea_argang_kollektion_lillbron_1060x800ikea_argang_kollektion_skoven_1060x800

 

bron:Want

2 Comments on LIFESTYLE: BUDGETPROOF EN VINTAGE/ HERINTRODUCTIE COLLECTIE UIT 1959 VAN IKEA

  • irisvseben
   24 november 2014 at 11:10 (7 jaar ago)

   Your welcome! Ja, die zou ik zelf ook wel willen hebben hier in huis;)

   Beantwoorden

Leave a Reply